Image +0233- 744499

Ioan Chelaru

Avocat dr.Ioan Chelaru,partener fondator,manager

 

Are o vechime in profesie de aproape 40 de ani.A asigurat asistenta juridica si reprezentare  in litigii civile, de familie, comerciale, penale, proprietate intelectuala, insolventa unor persoane fizice si juridice, interne si internationale. Specialist atat in drept constitutional, parlamentar, administrativ cat si in contencios constitutional si administrativ, precum si in drept international privat. Are in acest sens in portofoliu servicii juridice asigurate pentru: ARCELOR MITTAL Roman, AGRANA ROMANIA SA, KOSAROM SA, IULIUS MALL SA, ATTRIUS DEVELOPMENTS SA, FRANCHINI ACCIAI , COMPANIA JUDETEANA APASERV SA…s.a.

Este profesor universitar si arbitru la Curtea internationala de arbitraj comercial de pe linga CCI a Romaniei de peste 10 ani, solutionind zeci de dosare in calitate de arbitru sau supraarbitru.

Este decan al Baroului de avocati Neamt si vicepresedinte al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.

Este presedinte al Uniunii Juristilor din Romania, membru titular si Presedinte al Academiei de Stiinte Juridice din Romania.

A detinut demnitatea de Senator al Romaniei (3 mandate), de Vicepresedinte al Senatului Romaniei, a elaborat peste 145 de acte normative si a fost Presedintele Comisiei speciale de Revizuire a Constitutiei.

Este autor a numeroase carti si zeci de studii de specialitate.

 

tel: 0726300421

email: ic_r2003@yahoo.com